Směs z alobalu

V alobalu zapečené maso se žampiony a vínem. Pokrm podáváme s chlebem.


4.58x
75 min

Ingredience

2 kscibule
100 gžampiony
2 lžícečervené víno
12 plátkůanglická slanina
6 plátkůvepřová játra
6 plátkůvepřová kýta

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

máslo na vymazání

Postup přípravy

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Připravíme si plátky masa a slaniny. Čtverce alobalu potřeme máslem. Na každý dáme plátek masa, ten naklepeme, osolíme a opepříme. Na maso dáme plátek anglické slaniny, plátek vepřových jater a opět slaninu. Poklademe pokrájenými žampiony a cibulí, osolíme a zakápneme vínem. Alobal dobře uzavřeme. Balíčky naskládáme na plech a ve vyhřáté troubě pečeme 45 minut - 1 hodinu. Směs z alobalu ihned podáváme, ale pozor, směs bude dost horká!
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Směs z alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena