Smaženice z ředkviček

Pokud nejsou zrovna na jaře po ruce houby a máte chuť na smaženici, tak je zkuste nahradit ředkvičkami.


3.0282x
15 min

Postup přípravy

Ředkvičky omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Vejce rozklepneme do hrníčku.

Na pánvi rozpustíme trochu ramy a nasypeme do ní ředkvičky. Dusíme je do měkka. Jakmile začnou plátky ředkviček sklovatět, přidáme vejce.
Vajíčka mícháme do tuhosti, kterou máme nejraději. Smaženici dochutíme solí a pepřem. Kdo má rád, může přidat do dušených ředkviček špetku celého kmínu.

Smaženici ihned podáváme. Vhodnou přílohou je chléb.
user-icon

autor Jarin


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smaženice z ředkviček

Zpět na recept