Smaženice z ředkviček

Pokud nejsou zrovna na jaře po ruce houby a máte chuť na smaženici, tak je zkuste nahradit ředkvičkami.


3.0282x
15 min

Postup přípravy

Ředkvičky omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Vejce rozklepneme do hrníčku. Na pánvi rozpustíme trochu ramy a nasypeme do ní ředkvičky. Dusíme je do měkka. Jakmile začnou plátky ředkviček sklovatět, přidáme vejce. Vajíčka mícháme do tuhosti, kterou máme nejraději. Smaženici dochutíme solí a pepřem. Kdo má rád, může přidat do dušených ředkviček špetku celého kmínu. Smaženici ihned podáváme. Vhodnou přílohou je chléb.
user-icon

autor Jarin

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Smaženice z ředkviček

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena