Smaženice s lilkem

Obměna klasické houbové smaženice, když zrovna houby nerostou


3.17x
25 min
1×

Postup přípravy

Žampiony nebo jiné houby, menší lilek a cibuli očistíme. Žampiony a lilek nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme. Rozehřejeme pánev, přidáme olej a vsypeme cibuli. Cibuli osmahneme a přidáme žampiony s lilkem. Vše dusíme asi 15 minut. Pak směs ochutíme houbovým kořením nebo jiným oblíbeným kořením. Do základu smaženice vmícháme 3 vejce, osolíme. Za stálého míchání necháme vejce srazit. Smaženici s lilkem podáváme s chlebem či vařenými brambory.
user-icon

autor alusa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smaženice s lilkem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena