Smažené žampiony v těstíčku

Recept na skvělé sterilované žampiony smažené v těstíčku.


4.711x
30 min

Postup přípravy

V hlubší misce si připravíme těstíčko z mléka, vejce, žloutku, vína, soli, sekané petrželky a mouky. Těstíčko by mělo být husté jako na palačinky.

Žampiony slijeme a necháme okapat. V ubrousku je osušíme. Žampiony namáčíme v těstíčku a ihned je smažíme ve vyšší vrstvě oleje ze všech stran. Žampiony v těstíčku smažíme dozlatova a odkládáme je na ubrousek, abychom odsáli přebytečný tuk.

Smažené žampiony v těstíčku podáváme s tatarkou, bramborovou kaší a se zelným salátem.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažené žampiony v těstíčku

Zpět na recept