Sladká ovocná chuťovka - experiment, který chutnal.
těsto | |
---|---|
1 špetka | sůl |
1 ks | vejce |
250 g | tvaroh |
250 g | hrubá mouka |
podle potřeby | |
máslo | |
švestky | |
cukr moučka | |
skořice mletá | |
olej na smažení |
Vdolky na 7 způsobů: S tvarohem, smetanou i povidly
Vdolky, pro někoho obyčejné, pro někoho nenahraditelné. Smažené kynuté pečivo z jemného těsta, které má uprostřed důlek a plní se marmeládou, povidly, tvarohem, zakysanou smetanou či šlehačkou, skvěle chutnají i s rozvařeným drobným ovocem. Netradičně se dají připravit také z bramborového těsta. Pojďme se podívat na 7 podařených receptů, které mají naši čtenáři nejraději.
Smažené i pečené v troubě, tvarohové i bez náplně: Koblihy 8x jinak
Nadýchané, vláčné a hlavně domácí - takové jsou recepty na koblížky, které vás musíme naučit! Stačí si pohrát s těstem a pak už je jen jednoduše usmažit či upéct. Uvidíte, jak rychle budou mizet z talíře!
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena