Smažené telecí maso s citronem

Telecí masíčko v trojobalu s bramborovou kaší a ozdobou.


3.52x
60 min

Postup přípravy

Telecí maso důkladně omyjeme a nakrájíme na řízky. Okraje nařízneme, naklepeme paličkou, osolíme a jemně opepříme.

Telecí řízky obalíme v mouce, v rozškvedlaných vejcích s mlékem a ve strouhance.

Postupně smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

Citron si důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky. Rajče omyjeme a nakrájíme na měsíčky.

Na pánvi rozpálíme malé množství tuku a usmažíme volská oka.

Hotové řízky obložíme plátky citronu, ozdobíme rajčem a jako přílohu podáváme s bramborovou kaší, přes kterou položíme volské oko.




Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažené telecí maso s citronem

Zpět na recept