Smažená vepřová kýta se sýrem

Recept na hlavní jídlo, ve kterém se chuť vepřové kýty doplňuje se sýrem a bílým vínem.


4.08x
45 min

Postup přípravy

Plátky vepřové kýty omyjeme, naklepeme, nařízneme okraje a osolíme.

V misce si rozšleháme vejce s nastrouhaným tvrdým sýrem a přidáme bílé víno. Do této směsi dáme vepřové řízky.

Nakonec řízky obalíme ve strouhance a osmažíme v rozehřátém oleji z obou stran.

Smaženou vepřovou kýtu podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovou oblohou.
user-icon

autor lucik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažená vepřová kýta se sýrem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká