Smažená cuketa

V našich kuchyních je stále více oblíbená cuketa. Zkuste si ji připravit podle našeho receptu - smaženou.


3.3272x
45 min
14×

Postup přípravy

Cuketu opláchneme, oloupeme a podélně rozkrojíme. Zbavíme jader a pokrájíme asi na 1 cm silné plátky (půlměsíčky). Takto připravenou cuketu obalíme v trojobalu. Podle chuti můžeme cuketu okořenit grilovacím kořením nebo česnekem, ale nesolíme ji. Sůl uvolňuje šťávy a cuketa by byla před smažením rozmočená. Cuketu smažíme nejlépe ve fritovacím hrnci dozlatova. Solíme při podávání. Smaženou cuketu podáváme s vařenými brambory a zeleninou.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Smažená cuketa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena