Slunečnicový chléb tmavý pro domácí pekárnu

Chléb připravovaný v domácí pekárně zvládne i zdatná pekařka sama.


3.1133x
0

Ingredience

těsto

1 lžičkacukr
2 lžíceolej
1.5 lžičkysůl
500 mlvoda
1 lžícedýňová semínka
1 lžičkamletý kmín
1 balíčeksušené droždí
100 gpohanková mouka
2 lžícebramborová kaše v prášku
1 lžíceslunečnicová semínka
250 gSchär MixB
100 gsměs Jizerka
25 gpohankové vločky
25 gjáhlové vločky
1 lžícelněná semínka

na ozdobu

slunečnicová semínka

Postup přípravy

Sypké suroviny promícháme s droždím. Do pekárny nalijeme vodu s olejem a přidáme sypkou směs.

Pečeme na klasický program, nastavíme velkou velikost a tmavou barvu. Po vykynutí a posledním hlazení potřeme tmavý slunečnicový chléb vodou a posypeme slunečnicovými semínky.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slunečnicový chléb tmavý pro domácí pekárnu

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena