Slovenská pečeně

Úprava masa při žlučníkovo-slinivkové dietě.


3.99x
75 min

Postup přípravy

Hovězí maso podle potřeby očistíme, opečeme nasucho a podlijeme vodou. Dusíme doměkka. Zeleninu očistíme, nakrájíme a podusíme. Maso vyjmeme, šťávu zahustíme kysanou smetanou promíchanou s moukou a povaříme. Přidáme podušenou zeleninu s vývarem a podle chuti osolíme a okořeníme. Přidáme pár kapec citronové šťávy. Slovenskou pečeni servírujeme na talíři, kde maso přeléváme omáčkou, doplníme plátkem másla.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Slovenská pečeně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena