Slepice v houbové omáčce

Slepice ve smetanové omáčce plné hub.


3.0692x
60 min

Postup přípravy

Slepici očistíme, omyjeme, osušíme a rozporcujeme. Jednotlivé porce osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Ve vyšší pánvi s poklicí rozehřejeme tuk. Vsypeme cibuli a osmažíme ji. Vložíme porce slepice, zalijeme vývarem a maso dusíme doměkka. Stranou si na másle podusíme nakrájené houby. Měkkou slepici vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou a přidáme podušené houby. Nakonec vložíme porce slepice a krátce povaříme. Slepici v houbové omáčce podáváme s přílohou podle chuti. Vhodné jsou brambory i třeba houskový knedlík.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Slepice v houbové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena