Slepice na zázvoru

Recept na přípravu drůbeže s chutí zázvoru.


3.029x
90 min

Postup přípravy

Slepici nebo kohouta očistíme a uvaříme doměkka v osolené vodě.

Zatím si očistíme pórek, cibuli oloupeme. Obojí nasekáme nahrubo. Uvařenou slepici necháme trochu vychladit, maso obereme a nakrájíme.

Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme cibuli a zpěníme ji. Přidáme pórek, koření, sůl a jen krátce orestujeme. Nakonec přidáme kečup, maso a podusíme. Pokud směs příliš zhoustne, zředíme ji trochou vývaru.

Slepici na zázvoru servírujeme s rýží, houskovým knedlíkem či bramborem.
user-icon

autor kopretinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slepice na zázvoru

Zpět na recept