Sledi s bylinkovým máslem

Přírodně upravené ryby jsou nejchutnější. Tyto jsou navíc máslem.


2.9941x
35 min

Ingredience

máslo
1-2 snítkykopr
8 kssleď
olej na smažení

podle chuti

sůl
1-2 snítkypetrželka
citronová šťáva
mletý černý pepř

Postup přípravy

Očištěné sledě pečlivě vykostíme. Ochutíme je solí, pepřem a citronovou šťávou.

Takto připravené sledě na oleji opečeme po obou stranách, na hřbetní straně je nařízneme. Do takto vytvořených zářezů vložíme máslo smíchané s jemně nakrájenými bylinkami. Sledě s bylinkovým máslem smažíme, až jsou akorát.

Sledě s bylinkovým máslem podáváme s dušenou rýží.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sledi s bylinkovým máslem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Holandská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.