Slávky pro dětské gurmány

Rychlý recept, který chutná i dětem.


3.97x
45 min

Ingredience

6 stroužkůčesnek
1 kscibule
1 ksmrkev
5 dkgsýr
1 ksbageta
0.5 lbílé víno
3 kuličkybarevný pepř
6 kscherry rajče
1 lžícečerstvé bylinky
150 gpředvařené slávky

podle chuti

6 lžicolivový olej
1 ksjarní cibulka

Postup přípravy

Vyloupané a předvařené (mražené) slávky vložíme do hrnce. Přidáme nakrájenou mrkev, cibuli, česnek, pepř a zalijeme vínem. Vaříme asi 10 - 15 minut. Víno se vařením vypaří, proto je recept vhodný pro děti. Z vývaru vyjmeme slávky.

Do pánve na olivovém oleji osmahneme jarní cibulku - zelenou i bílou část. Přidáme česnek nakrájený na plátky, rozpůlená rajčátka, bylinky a mušle. Restujeme asi 5 minut.

V troubě si zatím rozpečeme bagetku nakrájenou na plátky, pokapanou olivovým olejem a posypanou sýrem.

Slávky pro dětské gurmány podáváme s bagetkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slávky pro dětské gurmány

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena