2 lžíce | olej |
pepř | |
6 ks | velké brambory |
100 g | bílé fazole |
250 g | slanečkové řezy |
3 ks | kyselé okurky |
2 ks | středně velké cibule |
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nakrájíme nadrobno nebo promačkáme kolečkem na salát. Přidáme uvařené neslazené brambory a nadrobno nakrájené, v mléce vymáčené a vykoštěné slanečky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme. Krátce povaříme spolu s mletým pepřem v 5 lžících vody. Nahrubo nastrouháme okurky a přidáme je ke slanečkům. Zalijeme opepřenou vodou společně s vychladlou cibulí, která se v ní vařila. Dále přidáme olej a vše důkladně promícháme. Rozhodně nesolíme.
Necháme proležet přibližně 12 hodin.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.