Slané bramborové plátky

Bramborové plátky, které výborně chutnají se salsa omáčkou.


3.810x
60 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 240 °C. Brambory umyjeme a kartáčkem očistíme. Vysušíme je kuchyňským papírem a nakrájíme na tenké plátky. Nakrájené brambory dáme do plastového pytlíku s olejem a solí, dobře uzavřeme a pořádně protřepeme. Pak je rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Slané bramborové plátky pečeme tak 30 - 40 minut, dokud nebudou mít zlatavou barvu. Bramborové plátky jsou nejlepší se salsa omáčkou.
user-icon

autor Lilija00

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Slané bramborové plátky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena