Vaření.czReceptySladkokyselé maso v těstíčku

Sladkokyselé maso v těstíčku

Vynikající recept na kuřecí maso v těstíčku se sladkokyselou omáčkou a čínskými nudlemi.


4.317x
30 min
2×

Ingredience

1 kspaprika
1 kscibule
1 ksmrkev
500 gkuřecí maso
200 gkompotovaný ananas

marináda

4 lžícecukr
2 stroužkyčesnek
3 lžíceocet
5 lžickečup

těstíčko

sůl
2 ksvejce
2 lžíceškrob
2 lžícehladká mouka

Postup přípravy

Připravíme si marinádu z kečupu, octa, cukru, česneku. Do marinády vložíme na kousky nakrájené kuřecí maso. Maso necháme marinovat alespoň 2 hodiny, nejlépe však přes noc. Čím déle necháme marinovat tím lépe, chutě se krásně propojí. Těstíčko připravíme z následujících surovin: 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce škrobu, 2 vejce, sůl. V těstíčku obalíme naložené kuřecí maso. Na pánvi zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme maso v těstíčku a osmahneme. Poté přidáme nakrájenou papriku, mrkev a ananas i s nálevem. Necháme chvíli podusit. Sladkokyselé maso v těstíčku podáváme nejlépe s čínskými nudlemi nebo rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sladkokyselé maso v těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena