Sladké překvapení

Překvapivý recept na tatranku v trojobalu.


1.894x
20 min

Ingredience

4 ksčokoládová Tatranka

trojobal

1 ksvejce
strouhanka
hladká mouka

na ozdobu

šlehačka ve spreji
čerstvé nebo kompotované ovoce

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Vybalíme tatranky z obalu. Dále je obalíme postupně v mouce, vejci a strouhance jako kdybychom dělali klasický řízek. Osmažíme na oleji dozlatova. Sladké překvapení podáváme s ovocem a zdobíme šlehačkou. Chceme-li, přidáme strouhanou čokoládu.
user-icon

autor Tomik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sladké překvapení

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena