Skvělá pomazánka z uzené makrely

Jednoduchá pomazánka z makrely a rostlinného másla. Je výborná zvlášť na tmavé pečivo třeba jako rychlá večeře. Recept je jednoduchý.


3.06x
30 min

Postup přípravy

Menší makrelu vykostíme a zbavíme kůže. Takto upravené maso nakrájíme na nadrobno do mísy, přidáme jemně nakrájenou cibulku (množství podle svých zvyklostí), majonézu (lze vynechat), plnotučnou hořčici, sůl, pepř, citronovou šťávu a Perlu (já dávám máslovou). Přidáváme ji postupně, tolik, aby vznikla pomazánka. Záleží na množství nakrájeného masa, které máme spojit.

Všechny suroviny na makrelovou pomazánku důkladně promícháme. Nejlépe to jde šlehačem, aby se ingredience dobře spojily. Nakonec přidáme nasekanou pažitku a pomazánku z uzené makrely dáme před podáváním vychladit do lednice.

Skvělá pomazánka z uzené makrely nejlépe chutná doplněná pečivem a s oblíbenou zeleninou je to výborná večeře.
user-icon

autor Conny


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Skvělá pomazánka z uzené makrely

Zpět na recept