Maso rozkrájíme na plátky a tupou stranou nože rozklepeme na tenké placičky. Ty nakrájíme na nudličky a v misce promícháme s jednou kávovou lžičkou sojové omáčky, cukrem a kávovou lžičkou glutasolu. Rozšleháme 2 vejce, smícháme s rýžovou moukou a v této směsi maso dobře obalíme.
Do horkého oleje v hluboké pánvi vsypeme maso a opékáme. Maso v něm necháme asi 2 minuty, dokud nezežloutne do barvy skořicových květů. Pak vepřové nudličky vyjmeme a okapané dáme na teplou mísu.
Olej z pánve odlijeme, aby zůstalo jen vymaštěné dno, přidáme cukr a za stálého míchání ho necháme zkaramelizovat. Potom vmícháme ostatní přísady. Sojovou omáčku, ocet a škrobovou moučku rozmícháme ve studené vodě. Pokud je omáčka hustší, rozředíme vodou. Omáčku necháme za stálého míchání povařit a nalijeme do kompotových misek.
Do druhé pánve dáme trochu oleje a po rozehřátí přidáme pokrájenou cibulku, maso, pepř, sůl a prohřejeme.
Při podávání namáčíme maso v omáčce. Skořicové květy podáváme s vařenou rýží.