Skopové po Štýrsku

Skopovým po štýrsku jistě nepohrdne žádný labužník.


2.91428x
120 min
1×

Postup přípravy

Skopové maso podle potřeby očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kousky. Skopové zalijeme horkou vodou, přidáme trochu octa, koření a uvaříme jej téměř doměkka.

Zatím si očistíme zeleninu. Brambory nakrájíme na čtvrtky, ostatní zeleninu na nudličky. Zeleninu přisypeme k téměř měkkému masu a společně vaříme do změknutí brambor a masa.

Skopové po Štýrsku podáváme samotné nebo s čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Skopové po Štýrsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Rakouská