Skopová polévka

Polévka ze skopového masa a zeleniny.


3.0122x
75 min

Postup přípravy

Maso očistíme, omyjeme, vložíme do studené osolené vody a na mírném ohni uvaříme doměkka. Cibuli a zeleninu očistíme a nasekáme na drobné kostičky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme hrášek a zeleninu, zalijeme vývarem, přiklopíme a dusíme doměkka. Uvařenou zeleninu s hráškem prolisujeme sítem, rozředíme přecezeným vývarem z masa a povaříme. Nakonec do skopové polévky dáme vykostěné a na kostky nakrájené uvařené maso a zjemníme smetanou. Skopovou polévku ihned po prohřátí podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Skopová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z řecké kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena