Skopová polévka

Polévka ze skopového masa a zeleniny.


3.0122x
75 min

Postup přípravy

Maso očistíme, omyjeme, vložíme do studené osolené vody a na mírném ohni uvaříme doměkka. Cibuli a zeleninu očistíme a nasekáme na drobné kostičky.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme hrášek a zeleninu, zalijeme vývarem, přiklopíme a dusíme doměkka.

Uvařenou zeleninu s hráškem prolisujeme sítem, rozředíme přecezeným vývarem z masa a povaříme.

Nakonec do skopové polévky dáme vykostěné a na kostky nakrájené uvařené maso a zjemníme smetanou.

Skopovou polévku ihned po prohřátí podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Skopová polévka

Zpět na recept