Skleněný bramborák

Bramborák bez mouky. Recept na bramborák pečený ve vymaštěném pekáči.


3.612x
35 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 220 °C, pekáč dobře vymastíme tukem. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Slaninu rozpustíme na pánvi, osmahneme na ní cibulku, podlijeme vodou a chvíli povaříme. Brambory oloupeme, jemně nastrouháme a v míse zalijeme povařenou slaninou. Okořeníme majoránkou, pepřem a solí podle chuti, dobře promícháme a nalijeme do připraveného pekáče. Skleněný bramborák prudce upečeme, vyklopíme, naporcujeme a podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Skleněný bramborák

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena