Skleněný bramborák

Bramborák bez mouky. Recept na bramborák pečený ve vymaštěném pekáči.


3.612x
35 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 220 °C, pekáč dobře vymastíme tukem.

Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Slaninu rozpustíme na pánvi, osmahneme na ní cibulku, podlijeme vodou a chvíli povaříme.

Brambory oloupeme, jemně nastrouháme a v míse zalijeme povařenou slaninou. Okořeníme majoránkou, pepřem a solí podle chuti, dobře promícháme a nalijeme do připraveného pekáče.

Skleněný bramborák prudce upečeme, vyklopíme, naporcujeme a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Skleněný bramborák

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.