Siven americký s česnekem

Siven americký (velmi podobný pstruhu obecnému) dobře chutná v jednoduché úpravě s chutí česneku.


4.731x
30 min
2×

Postup přípravy

Rybu jemně nožem očistíme, opláchneme vodou a necháme okapat.

Vnitřek ryby osolíme, posypeme drceným kmínem a kořením na ryby a vyplníme ji prolisovaným česnekem. Celou rybu potřeme olivovým olejem a obalíme v hladké mouce.

Olivový olej rozehřejeme na pánvi s nepřilnavým dnem. Vložíme připravené siveny a opékáme je z jedné strany, pak otočíme a přikryjeme poklicí. Necháme je opět asi 5 minut opékat. Před dokončením na ryby položíme kousek másla a necháme ho rozpustit. Maso ryb je rychle hotové.

Sivena s česnekem podáváme s vařeným bramborem, čerstvou zeleninou a doplňujeme dresinkem s česnekovou příchutí.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Siven americký s česnekem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena