Pravé čevapčiči bychom měli připravit ze tří druhů mletého masa. Ale nezoufejte, pokud vám chybí skopové. Šišky z mletého masa trochu ošidíte a připravit je můžete jen z vepřového a hovězího.
1 ks | větší cibule |
150 g | mleté přední hovězí maso |
150 g | mletá vepřová kýta |
200 | mletá skopové plec |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř | |
mletá červená paprika | |
na ozdobu | |
cibule | |
hořčice plnotučná | |
paprika červená | |
okurky kyselé | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
Mleté maso v nejlepší podobě: Recept na skotská vejce krok za krokem
Skotská vejce jsou vejce obalená v mletém mase, strouhance a následně smažená či pečená v troubě. Někdo je zná pod označením pštrosí vejce. Dnes si je připravíme krok za krokem.
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena