Silvestrovskou roládu z vepřového masa podáváme studenou se zeleninou a ochucenými majonézovými dipy.
1200 g | vepřová pečeně bez kosti |
náplň | |
---|---|
6 stroužků | česnek |
1 ks | vejce |
1 ks | cibule |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
mletá pálivá paprika | |
1 lžíce | usekaná pažitka |
1 lžíce | usekaná petrželka |
podle chuti | |
sůl | |
ostrá hořčice | |
podle potřeby | |
škvařené sádlo |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.