Ševcovský mls od maminky

Rychlý recept na přípravu chutného podkladu na chlebíčky.


4.25x
30 min

Postup přípravy

Smícháme cukr, worchester, ocet, olej, hořčici a kečup a na mírném ohni povaříme - rádo se připaluje. Povaříme do té doby, než se všechny suroviny spojí v jednu tekutinu. Směs pak necháme vychladnout. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme.

Okurky, cibuli, vejce a salám pomeleme nebo nastrouháme na jemném struhadle, záleží na každém, jak hrubou pomazánku chce. Nakonec vše smícháme dohromady s předem uvařenou směsí a majonézou. Hotovou směs dáme do ledničky alespoň na noc, aby se rozležely chutě.

Ševcovský mls od maminky podáváme jako základ pro obložené chlebíčky nebo jen tak namažeme na pečivo.
user-icon

autor FcelkaMaja


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ševcovský mls od maminky

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká