Šeprdský páj

Zeleninová směs dušená na másle a potom pečená s bramborovou čepicí v troubě.


3.0553x
90 min

Postup přípravy

Brambory uvaříme, a rozmixujeme se solí, mlékem, trochou másla a muškátem. Troubu předehřejeme na 200 st. houby přepůlíme, šalotku také, mrkev nakrájíme na plátky, celer na kostky a petrželku nasekáme. Šalotku podusíme na másle, přidáme houby a osmahneme, osolíme, opepříme a vydusíme na tuk, přidáme protlak, víno, petrželku, koření a sýr. Všechno nandáme do pekáčku, zakryjeme kaší, poklademe máslem a strouhankou a pečeme asi 50 minut na 180 st.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šeprdský páj

Zpět na recept