Sendvič s volským okem

K přípravě tohoto sendviče si nejdříve upečeme volská oka.


3.07x
35 min

Postup přípravy

Na pánvi upečeme klasickým způsobem volská oka. Rajčata nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Toastový chléb rozdělíme na dvě poloviny. První část potřeme hořčicí, druhou část kečupem. Na polovinu plátků položíme po jednom volském oku, jednom plátku rajčete a cibule. Sendvič s volským okem přiklopíme druhým plátkem a upečeme v toastovači.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sendvič s volským okem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena