Vlastní recept na výborný domácí chléb ze slunečnicových, dýňových a lněných semínek.
Hodnocení
3.4
/ 5 (14x)
Chutnalo
1x
Ingredience
Ostatní
Olej1 lžička
Kmín1 špetka
Voda380 ml
Droždí6 g
Jablečný ocet2 lžičky
Chlebová pšeničná mouka400 g
Žitná chlebová mouka120 g
Sušená bramborová kaše20 g
Obyčejný celaskon1 ks
Slunečnicová semínka (velká odměrka)3 ks
Dýňová semínka (velká odměrka)3 ks
Lněná semínka (velká odměrka)3 ks
Sůl (malá odměrka)3 ks
Cukr (malá odměrka)1 ks
Chlebové koření1 špetka
Postup přípravy
Všechny uvedené suroviny dáme do nádoby z domácí pekárny.
U pekárny ETA SIESTA pečeme semínkový chléb na program klasik, barva střední a velikost 1.
Semínkový chléb z domácí pekárny už jen nakrájíme. Podáváme jako přílohu.