Dobrá sekaná nemusí být jen z masa. Spojením filé, hub a koření můžete vykouzlit chutný oběd.
2 stroužky | česnek |
1 lžička | sůl |
1 ks | žloutek |
150-200 ml | mléko |
100 ml | zakysaná smetana |
1 špetka | muškátový oříšek |
600 g | rybí filé |
0.5 lžičky | pepř bílý mletý |
2 ks | houska (den stará) |
1 lžíce | sekaná kadeřavá petrželka |
náplň | |
---|---|
2 ks | vejce |
80 g | máslo |
120 g | žampiony |
1 svazek | jarní cibulka |
příloha | |
1 lžíce | pažitka nasekaná |
bramborová kaše | |
na ozdobu | |
1 sklenka | červená řepa |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena