Dobrá sekaná nemusí být jen z masa. Spojením filé, hub a koření můžete vykouzlit chutný oběd.
2 stroužky | česnek |
1 lžička | sůl |
1 ks | žloutek |
150-200 ml | mléko |
100 ml | zakysaná smetana |
1 špetka | muškátový oříšek |
600 g | rybí filé |
0.5 lžičky | drcený bílý pepř |
2 ks | včerejší houska |
1 lžíce | sekaná kadeřavá petrželka |
náplň | |
---|---|
2 ks | vejce |
80 g | máslo |
120 g | žampiony |
1 svazek | jarní cibulka |
příloha | |
1 lžíce | sekaná pažitka |
bramborová kaše | |
na ozdobu | |
1 sklenka | červená řepa |
podle potřeby | |
máslo na vymazání |
autor Renata Hřebíčková
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.