Segedínský guláš je nejlepší maďarská pochoutka, ale žáden recept tady není pravý, jednou je tam sterilované zelí, málo papriky, chybějící ingredience. Zkuste tenhle segedínský guláš.
2 ks | bobkový list |
3 kuličky | nové koření |
3 ks | velká cibule |
2 lžíce | hladká mouka |
250 ml | smetana ke šlehání |
1 dl | rostlinný olej |
1 kg | vepřové maso |
2 lžičky | mletá sladká paprika |
1 špetka | mletý černý pepř |
10 kuliček | celý černý pepř |
1 lžička | mletá pálivá paprika |
1 špetka | celý kmín |
1 kg | bílé kysané zelí |
2 dl | sladší bílé víno |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
vegeta | |
podle potřeby | |
bílé víno |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.