Sedlácké fondue

To musíte zkusit. Opravdu vynikající dobrota. Kulatý chléb plněný směsí zeleniny, slaniny a hlavně sýra.


3.473x
45 min

Postup přípravy

Z chleba odkrojíme vršek a vnitřek vydlabeme. Slaninu nakrájíme na kostičky. Papriky očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Na rozpálené, ale suché pánvi slaninu vyškvaříme. Pak ji smícháme se smetanou, tavenými sýry, paprikou a podle chuti přidáme pažitku, vegetu a pepř. Vše důkladně promícháme. Zbylým tukem ze slaniny pomažeme chleba z venku a naplníme ho směsí. Přiklopíme odřízlým kusem chleba a dáme péct do předehřáté trouby na 15 - 20minut. Chléb nejlépe chutná teplý.
user-icon

autor pupusky

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sedlácké fondue

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena