Sedlácké fondue

To musíte zkusit. Opravdu vynikající dobrota. Kulatý chléb plněný směsí zeleniny, slaniny a hlavně sýra.


3.473x
45 min

Postup přípravy

Z chleba odkrojíme vršek a vnitřek vydlabeme. Slaninu nakrájíme na kostičky. Papriky očistíme a nakrájíme na drobné kostičky.

Na rozpálené, ale suché pánvi slaninu vyškvaříme. Pak ji smícháme se smetanou, tavenými sýry, paprikou a podle chuti přidáme pažitku, vegetu a pepř. Vše důkladně promícháme.

Zbylým tukem ze slaniny pomažeme chleba z venku a naplníme ho směsí. Přiklopíme odřízlým kusem chleba a dáme péct do předehřáté trouby na 15 - 20minut.

Chléb nejlépe chutná teplý.
user-icon

autor pupusky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sedlácké fondue

Zpět na recept