Schonbrunnská hovězí roštěná

Recept na jídlo, které se připravuje opravdu rychle, aby se mohlo podávat teplé.


4.262x
30 min
1×

Ingredience

3 kscibule
3 lžícerajčatový protlak
4 lžíceolivový olej
2 kssterilované okurky
30 guzená slanina
2 ksvejce natvrdo
1 lžícestrouhaný křen
600 ghovězí roštěná

podle chuti

cukr
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Slaninu a okurky nakrájíme na kostičky. Cibuli očistíme a nasekáme. Z roštěné nakrájíme plátky. Ty lehce naklepeme, osolíme a okořeníme je.

Rozehřejeme si pánev, vsypeme slaninu, necháme ji pustit tuk a vsypeme cibuli. Cibuli se slaninou opražíme. Přidáme rajčatový protlak, okurky, křen, špetku cukru, pepř a nasekaná vejce. Vše společně krátce osmahneme.

Plátky z roštěné rychle opražíme na rozpáleném oleji nebo je ugrilujeme.

Plátky roštěné dáme na talíře, obložíme připravenou směsí a doplníme pečenými brambory. Schonbrunnskou hovězí roštěnou ihned podáváme.
user-icon

autor JozefJ


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Schonbrunnská hovězí roštěná

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Rakouská