Scampi s česnekem

Je to sice jídlo, které se u nás nebude vařit každý den, ale je to pochoutka.


2.86x
20 min

Postup přípravy

Scampi necháme odpočinout na papírovém ubrousku, aby odešlo co nejvíce vody. Nasypeme na ně koření na ryby a osolíme, stačí jemně!

Poté dáme scampi krátce osmahnout na olivovém oleji, aby nebyly vysušené (asi 5 minut po každé straně). Přidáme na drobno nakrájenou petrželovou nať a česnek, ještě tak 3 minutky osmahneme. Pozor, ať nám česnek nezčerná, pak by bylo jídlo zbytečné hořké.

Scampi s česnekem podáváme s čerstvou vekou nebo jiným oblíbeným pečivem. Nejlépe servírovat pokrm přímo v pánvi, aby si hosté brali sami, přitom měli scampi dostatečně teplé.
user-icon

autor Nikča


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Scampi s česnekem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena