Sbalené roštěnky

Dušené hovězí závitky, plněné cibulí a anglickou slaninou. Recept po mé babičce.


3.055x
60 min

Postup přípravy

Cibuli očistíme a společně se slaninou ji nakrájíme na drobné kostičky. Oboje na suché pánvi bez oleje osmahneme dorůžova. Roštěnky nebo hezké zadní hovězí naklepeme a z obou stran osolíme. Z jedné strany je potřeme hořčicí a směsí cibule a slaniny. Plátky sbalíme, spíchneme párátkem nebo svážeme nití a obalíme v hladké mouce. V papiňáku rozehřejeme tuk, závitky opečeme ze všech stran, zalijeme vodou a přidáme masox. Hrnec uzavřeme a dusíme 45 minut. Pak vyjmeme roštěnky, šťávu lehce zahustíme, povaříme a vrátíme závitky prohřát. Podáváme s rýží a jakýmkoliv zeleninovým salátem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sbalené roštěnky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena