Šašlik z vepřového masa

Recept na kalorickou pochoutku.


3.97x
60 min

Ingredience

150 gslanina
1-2 stroužkyčesnek
3-4 ksbrambory
2-3 kscibule
1 konzervarajský protlak
500 gvepřové maso

podle chuti

sůl
mletý pepř
worcesterská omáčka

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky, brambory a cibuli na plátky. Česnek (množství zvolíme podle vlastní chuti) utřeme společně se solí, pepřem a řádně promícháme s masem. Na olejem potřenou jehlu nebo špejli potom střídavě napichujeme maso, větší kostky slaniny, brambory a cibuli. Poté dáme jehlu opékat na gril. Hotový šašlik z vepřového masa dáme na talíř a pokapeme worcesterskou omáčkou a zředěným protlakem nebo kečupem. Šašlik z vepřového masa ihned podáváme.
user-icon

autor Karolína

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šašlik z vepřového masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena