Připravíme si krabičku od bonboniéry (osvědčily se mi mořské plody) a do každé jamky dáme po jedné lentilce.
Připravíme náplň 1. Do menšího kastrůlku dáme tuk, kokos, sušené mléko a cukr. Nad párou vše za stálého míchání zahřejeme až do rozpuštění. Pozor, hmota se nesmí vařit. Poté nalijeme na každou lentilku tak, aby ještě zbylo místo na další 2 náplně. Necháme ztuhnout.
Na druhou náplň spojíme ořechy a cukr s rumem. Polovinu kávové lžičky dáme na zchladlou náplň 1. Je možno i více podle velikosti bonboniéry.
Nakonec si připravíme poslední náplň. Do kastrůlku vložíme tuk, cukr a kakao a připravíme stejně jako náplň 1.
Zalijeme všechny bonbony a necháme polevu ztuhnout.
Je dobré vložit celé plato od bonboniéry do mrazáku. Bonbony rychleji ztuhnou a také se výrazně prodlouží doba trvanlivosti. Sandokanovy oči můžeme věnovat jako dárek nebo jako dobrotu pro nečekané návštěvy.