Dýně Hokkaido s dušenými rajčaty a natvrdo uvařeným vejcem.
Hodnocení
4.3
/ 5 (9x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
1x
Ingredience
Ostatní
Vejce3 ks
Cibule1 ks
Rajče4 ks
Olivový olej2 lžíce
Mletý kmín1 lžička
Dýně Hokaido1 ks
Postup přípravy
Dýni rozpůlíme, vydlabeme semínka, nakrájíme na kostky a uvaříme v troše osolené vody doměkka. Dýni po uvaření slijeme.
V druhém kastrolku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli na olivovém oleji, do základu přidáme mletý kmín, nahrubo nastrouhaná uvařená vejce a pokrájená loupaná rajčata.
Přidáme uvařenou dýni (bez vody) a promícháme. Samba nejlépe chutná s rýží.