Salsa de chille rojo

Toto je recept na nefalšovanou Salsa do chille rojo, je také pracnější, ale pečením získané aroma nám to vynahradí.


4.635x
0

Postup přípravy

Papriky opečeme v troubě a oloupeme. Do hluboké pánve dáme olej. Přes síto nebo přes cedník do něj prolisujeme oloupané papriky. Komu nevadí semínka, může oloupané papriky jen nadrobno nakrájet a přidat i se semínky. Přidáme malý protlak, cibuli, podélně nakrájenou na půlměsíčky, prolisovaný česnek, sůl, dobromysl, kmín a pomalu dusíme asi 10 minut. Zdá-li se nám omáčka hustá, zředíme vodou. Salsa de chille rojo by však neměla být příliš řídká, neboť se používá také na mexická zapékaná jídla zasypaná nastrouhaným sýrem, kde by řídká omáčka pokrmy rozmáčela. Salsa de chille rojo se podává teplá.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salsa de chille rojo

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Mexická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena