Salsa de cebolla

Recept na cibulovo-sójovou omáčku bez zahuštění, která je výborná třeba k vege řízku.


1.01x
25 min

Ingredience

0.5 lžícecukr
1 špetkasůl
80 mlsmetana
2 lžičkyfrancouzská hořčice
1 lžícesójová omáčka
1 ksčervená cibule
2 ksžlutá cibule
2 špetkyčarodějka

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Žlutou a červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Na pánvi osmažíme žlutou a červenou cibuli. Při smažení přisypeme trochu cukru, směsi koření čarodějka, soli a pepře. Vlijeme sójovou omáčku, francouzskou hořčici a smažíme, dokud cibule nezesklovatí a nezměkne. Přilijeme jednu smetanu, přivedeme k varu a necháme 3 minuty provařit. Salsa de cebolla rozmixujeme bez potřeby zahušťovat. Salsa de cebolla se hodí k sójovým plátkům, vege řízkům a tempehu.
user-icon

autor AneMar

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salsa de cebolla

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena