Salát z řapíkatého celeru s tuňákem a česnekem

Snadný recept na chuťové zajímavý salát, který se hodí k lehkému obědu či večeři.


5.011x
15 min
2×

Postup přípravy

Řapíkatý celer omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Rajčata nakrájíme na kostky a česnek na slabounké plátky. Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Smícháme kousky celeru, rajčat, česneku a vajec. Pokud chceme mít salát chuťově výraznější, přidáme o stroužek nebo dva více. Nakonec vmícháme kousky tuňáka, zakapeme citronem a salát osolíme.

Salát z řapíkatého celeru s tuňákem a česnekem podáváme s tmavým pečivem k lehkému obědu nebo večeři.
user-icon

autor Olivie


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát z řapíkatého celeru s tuňákem a česnekem

Zpět na recept