Salát z pečené zeleniny a krup s bazalkovým pestem

Snadný a rychlý recept na salát se zvláštní kombinací chutí - zeleniny, žampionů a mozzarelly.


4.25x
30 min

Postup přípravy

Zeleninu a žampiony očistíme a nakrájíme na větší kousky.

Nakrájenou zeleninu s žampiony opečeme v troubě na plechu vyloženém pečícím papírem. Potom smícháme s olejem, okořeníme, upečeme doměkka a necháme vychladnout.

Studenou zeleninu smícháme s kroupami, přidáme kuličky mozzarelly, lehce promícháme a dochutíme bazalkovým pestem.

Salát z pečené zeleniny a krup s bazalkovým pestem podáváme jako chutný pokrm k různým příležitostem.
user-icon

autor viluš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát z pečené zeleniny a krup s bazalkovým pestem

Zpět na recept