Salát z pangasia

Rychlý a lehký hlavní chod z ryby a zeleniny.


4.113x
30 min
1×

Postup přípravy

Rybu necháme rozmrazit. Stejně tak hrášek, kukuřici a krabí tyčinky. Připravíme si marinádu z olivového oleje, pesta, koření na mořské ryby a kurkumy.

Pangasia nakrájíme na proužky, okmínujeme a společně s hráškem, kukuřicí a na kousky nakrájenými krabími tyčinkami necháme marinovat nejméně hodinu. Čím déle, tím lépe.

Brambory podle velikosti buď rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Vymažeme plech, brambůrky naskládáme, omastíme máslem a pečeme v předehřáté troubě.

Mezitím vyklopíme marinované rybí kousky i s marinádou na pánvičku, chvíli opékáme, pak podlijeme troškou vody a 10 minut dusíme. V průběhu dušení si ještě můžeme připravit zeleninovou oblohu z rajčat a salátu polníčku, kterou pokapeme olivovým olejem.

Pangasia podáváme buď se zeleninou a opečenými brambory nebo jen tak bez přílohy.
user-icon

autor Ren


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát z pangasia

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká