Salát z pangasia

Rychlý a lehký hlavní chod z ryby a zeleniny.


4.113x
30 min
1×

Ingredience

150 ghrášek
150 gkukuřice
350 gkrabí tyčinky
3 ksfilé z pangasia
celý kmín
koření na mořské ryby

marináda

5 lžičekbazalkové pesto

Postup přípravy

Rybu necháme rozmrazit. Stejně tak hrášek, kukuřici a krabí tyčinky. Připravíme si marinádu z olivového oleje, pesta, koření na mořské ryby a kurkumy. Pangasia nakrájíme na proužky, okmínujeme a společně s hráškem, kukuřicí a na kousky nakrájenými krabími tyčinkami necháme marinovat nejméně hodinu. Čím déle, tím lépe. Brambory podle velikosti buď rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Vymažeme plech, brambůrky naskládáme, omastíme máslem a pečeme v předehřáté troubě. Mezitím vyklopíme marinované rybí kousky i s marinádou na pánvičku, chvíli opékáme, pak podlijeme troškou vody a 10 minut dusíme. V průběhu dušení si ještě můžeme připravit zeleninovou oblohu z rajčat a salátu polníčku, kterou pokapeme olivovým olejem. Pangasia podáváme buď se zeleninou a opečenými brambory nebo jen tak bez přílohy.
user-icon

autor Ren

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salát z pangasia

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena