Salát z matjesů a fazolí

Salát z červených matjesů a bílých sterilovaných fazolí podáváme na listu salátu a zdobíme pažitkou.


4.629x
15 min

Ingredience

1 ksjarní cibulka
1 hrstnasekaná pažitka
200 gnakládané bílé fazole
200 gčervené matjesy
5 lžicmalá sterilovaná cibulka

podle chuti

sůl
tabasco
mletý černý pepř

na ozdobu

ledový salát

Postup přípravy

Matjesy necháme okapat z oleje, ale nevyléváme ho. Potom ryby nakrájíme na menší nudličky. Rovněž necháme okapat bílé fazole a sterilované mini cibulky. Pažitku omyjeme a usekáme. Jarní cibulku i s natí nakrájíme na jemná kolečka. Všechny ingredience v míse promícháme a podle chuti omastíme olejem z ryby. Ochutíme pepřem, tabascem, podle potřeby přisolíme a necháme asi 1 hodinu v chladu rozležet. Salát z matjesů a fazolí servírujeme v miskách na listu ledového salátu. Podáváme s chlebem jako předkrm nebo jako chuťovku k pivu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát z matjesů a fazolí

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena