Salát z fazolkových lusků se smetanou

Vyzkoušejte chutný salát ze sladkokyselých fazolek. Recept je určen pro 2 osoby.


4.016x
10 min
1×

Postup přípravy

Fazolky scedíme a necháme okapat, cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky, vejce oloupeme a rozkrájíme na půlky nebo na čtvrtky.

Pro hezčí vzhled doporučuji postupně vkládat na talíř nebo do misky vejce, fazolky, smetanu a cibuli. Salát pak posolíme, opepříme a ozdobíme nasekanou petrželkou, pokrájenými rajčaty a lístky např. římského nebo ledového salátu.

Všechny ingredience bychom jinak mohli nakrájet na větší kousky a se smetanou promíchat, ale vzhledově by nebyl salát tak lákavý.

Fazolkový salát podáváme samotný nebo s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát z fazolkových lusků se smetanou

Zpět na recept