Švýcarská obložená mísa, na které najdeme kromě chřestu a šunky také rajčátka a studenou hořčicovou omáčku.
Hodnocení
2.9
/ 5 (1194x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
sůl
100 g
šunka
3 lžíce
majonéza
hořčice
200 g
rajče
150 g
sýr
mletý černý pepř
300 g
sterilovaný chřest
Postup přípravy
Dobře okapané chřesty urovnáme na mísu. Ze šunky si vyrobíme ruličky. Rajčata nakrájíme na dílky.
Na chřesty přidáme dílky rajčat, plátky sýra a ruličky ze šunky. Do středu mísy dáme majonézu smíchanou s hořčicí. Salát z chřestu a šunky dochutíme solí a pepřem a krátce vychladíme.
Salát z chřestu a šunky podáváme vychlazený.