Salát z baklažánů

Jmenuje se salát, ale je to spíš ochucená baklažánová kaše.


3.0977x
45 min

Postup přípravy

Omyté baklažány opečeme po všech stranách pod rozehřátým grilem, až slupka téměř zčerná. Pak je opláchneme studenou vodou, slupku pečlivě odstraníme. Dužninu rozmačkáme vařečkou. Po kapkách do ní vmícháme olej, až vznikne hustá a hladká kaše. Do takto připravené směsi přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, pepř, sůl a kaši vychladíme. Salát z baklažánů podáváme vychlazený.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salát z baklažánů

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena