Jemná chuť krabího masa se výborně doplňuje s výraznější chutí melounu, čekanky radicchio i nízkotučné zálivky. Salát navíc velmi pěkně vypadá.
4 lžičky | petrželka |
1 ks | šalotka |
5 lžic | majonéza light |
4 lžičky | limetková šťáva |
2 hlávky | čekanka radicchio |
kajenský pepř | |
350 g | krabí maso |
60 g | bílý jogurt light |
4 lžičky | olivový olej extra virgin |
1 ks | meloun kantalup |
na ozdobu | |
---|---|
petrželka |
autor Nakladatelství Slovart
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.