Je to tak. Na sádlové cukroví zásadně používám sádlo kupované,jelikož domácí sádlo je čisté sádlo a tudíž se roztéká. Já to dělám léta už takto: 250 g hl.mouky, 170 g ml.cukru, 170 g sádla (kupovaného),trochu kakaa. Dělám buď koláčky nebo vykrajuji malé tvary a ty pak slepuji marmeládou. Peče se při 150 C. Jelikož je dělám každý rok,je to oipravdu osvědčený recept. Teď je budu dělat. Je to výborné cukroví. Doporučuji !!!!
Mišák M.
Je to tak
Je to tak. Na sádlové cukroví zásadně používám sádlo kupované,jelikož domácí sádlo je čisté sádlo a tudíž se roztéká. Já to dělám léta už takto: 250 g hl.mouky, 170 g ml.cukru, 170 g sádla (kupovaného),trochu kakaa. Dělám buď koláčky nebo vykrajuji malé tvary a ty pak slepuji marmeládou. Peče se při 150 C. Jelikož je dělám každý rok,je to oipravdu osvědčený recept. Teď je budu dělat. Je to výborné cukroví. Doporučuji !!!!
Raduše
Re: Re: Kde je chyba?
moje mamka ho peče cele leta a je vynikajici ale musite mit ten spravnej recept daji se zkazit jako u každyho pečení ale jsou supr
Danapet
Moc doré
Právě jsem dopekla a jsou vynikající, jedna dávka stačit asi nebude tak ještě jednu přidělám. Děkuji za recept
iva.mutenice
sádlové cukroví
Asi máte pravdu, tohle mě nenapadlo, vždy peču z kupovaného sádla.